Děkujeme za skvělou práci a gratulujeme k úspěchu:

Ing. Michal Stehlík

Ing. Petr Vaněk

Zdeněk Štourač

Iveta Ritterová

Celkem prodali nemovitosti v hodnotě 29 294 000 Kč

Ing. Michal Stehlík

Spolupracuje s námi již od otevření kanceláře RE/MAX Pro. Makléřské činnosti se začal věnovat při studiu VUT v Brně. V té době ještě zcela nevěděl, čemu se chce věnovat. Postupně byl nadšený z každodenní práce s lidmi a našel se v realitách. Na magisterském stupni přestoupil na obor realitní inženýrství. Od roku 2013 patří mezi naše nejproduktivnější makléře. Dlouhodobě se věnoval rezidenčním nemovitostem, posledních pět let se specializuje na spolupráci s developery a komerční nemovitosti. Od roku 2014 byl i v RE/MAX Commercial. Působí převážně na Břeclavsku.

733 679 940, webová stránka makléře

Ing. Petr Vaněk

Patří dlouhodobě k našim nejproduktivnějším makléřům. Než přišel do RE/MAXu pracoval v oblasti geoinformací ve středním managementu významné pražské firmy. Rozhodl se však, že už nechce být primárně zaměstnancem a trávit podstatnou část dne u počítače.  Proto hledal jinou profesní cestu. V realitách je podle něj šance na seberealizaci i ocenění ze strany spokojených klientů. Díky vnitřní motivaci, pomoci kolegů i systému školení se rychle vypracoval mezi nejlepší makléře RE/MAX Pro a nyní patří k nejvyhledávanějším makléřům pro oblast Brna a okolí. Pokud potřebují služebně mladší kolegové radu, vědí, kde najdou pomoc.

Obchod s realitami pro Petra není jen práce, ale do jisté míry také poslání. Snaží se být svým klientům nápomocen ke správným rozhodnutím, protože ví, že chybná rozhodnutí spojená s nákupem či prodejem nemovitostí mohou člověka ovlivnit na celý život. Stejně zodpovědně přistupuje i ke své rodině, a pokud zrovna neřeší nějaký realitní případ, najdete ho s ní na nějakém výletě či u stolní hry.

733 679 952, webová stránka makléře

Zdeněk Štourač

Patří mezi naše TOP makléře. V roce 2016 se stal makléřem roku. Než začal působit v realitách, provozoval firmu v oblasti designu interiérů. Ve svých nejlepších letech hledal podnikatelskou příležitost, kde by zúročil zkušenosti nejen z obchodní oblasti, ale především z oblasti interiérů, která je s realitami úzce spjatá. Specializuje se na video prohlídky, kterými dokáže nemovitost velmi atraktivně představit. Zakládá si na individuálním přístupu k zákazníkovi a dělá maximum, aby uspokojil jeho potřeby. Řídí se mottem: „Když dva dělají totéž, není to totéž“.

608 964 884, webová stránka makléře

Iveta Ritterová

S nemovitostmi pracuje již řadu let, ale teprve před rokem se rozhodla prodávat nemovitosti samostatně pod křídly kanceláře RE/MAX Pro. „Musím podotknout, že to byla skvělá volba😊“, okomentovala své působení po pár měsících v naší kanceláři.
Práce s lidmi ji baví a ráda nové lidi a jejich příběhy poznává. Nejvíce ji u dokončeného prodeje potěší spokojenost klientů jak na straně prodávajících, tak na straně kupujících.

„Bez činu zůstává i ta nejkrásnější myšlenka bezcennou“.

733 679 959, webová stránka makléře