REMAX Pro reality

Nabídka nemovitostí realitní kanceláře REMAX Pro

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 66 m2, Dolany

5 665 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+kk, 66,8 m2, Dolany

Nabízíme k prodeji moderní bytovou jednotku 3+kk o velikosti 66,8 m2 s lodžií 5,5 m2 m2 v rezidenci Dolanský dvůr. Byt je momentálně ve výstavbě s předpokládaným termínem dokončení v červenci 2024.
V rámci projektu je k dispozici dalších 17 bytových jednotek.

Rezidence Dolanský dvůr je soubor tří dvoupodlažních domů v centru obce Dolany poblíž Kladna, který se přirozeně zapojí do života obce. Je vystavěn citlivě ke stávající výstavbě a respektuje okolní vesnickou architekturu. Rozměr projektu klade důraz na intimitu a předurčuje k tomu, abyste všechny své sousedy mohli znát jménem.

Dvůr, který vzniká v prostoru mezi třemi domy, je z ulice odstíněn a vytváří samostatný uzavřený svět. Všechny byty mají balkon, terasu nebo zahradu.

Autem se dostanete z Dolan do Kladna za 4 minuty, do 3 minut se dostanete na dálnici D6 (exit 12), do 15 minut jste na letišti Václava Havla či Zličíně.

Projekt nabízí bytové jednotky 2kk a 3kk ve více dispozičních variantách. Některé byty jsou pohledově otevřeny do střechy, což umocňuje velikost bytu a zdůrazňuje atmosféru vesnického domu. V návrhu jsme se snažili o maximální racionalizaci, na minimum jsme snížili výměru chodeb. Všechny místnosti lze snadno vybavit standardním nábytkem.

Dolany jsou malá obec, ve které žije cca 270 obyvatel. Nachází se v bezprostřední blízkosti největšího středočeského města Kladna. V centru obce najdeme úřad s víceúčelovým sálem, veřejné hřiště u rybníčku s příjemným posezením a bistrem. Obec je propojena s okolními vesnicemi cyklostezkami.
Číslo zakázky: 023-NP07853
Město: Dolany
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 66 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (5.5 m2)
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marek Kotík

Kotík Marek


 
Tel. na makléře:
+420 722 222 228

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Odesláním zprávy berete na vědomí zpracování osobních údajů.
Přejít nahoru